Ingatlant vásárolnál?


Mielőtt az ember egy új autót megvesz, rengeteg dolognak néz utána. Ha használt autót vásárol, elviszi egy műhelybe, hogy kiderítsék az esetleges rejtett hibáit és egy szakértő elmondja a véleményét az állapotáról.

Egy ingatlan az autóhoz hasonlóan igen komplex jószág, ráadásul nagyságrendekkel drágább és évekkel tovább a tulajdonodban van. Nem logikus, hogy mielőtt a család vagy saját megtakarításaid nagy részét elköltenéd, szakértői véleményt kérj?

De, logikus és a hangsúly a szakértőn van! Olyan ember tanácsára van szükséged, aki évek óta, évi több ezer órát foglalkozik ingatlanok építésével és felújításával. Fő állásban.

Nem mérnök ismerősre van szükséged, nem városépítész unokatesóra és nem is lakberendezőre. Őket akkor kérdezd meg ha olyan problémád van amihez ők értenek, vagy a végén hívd el a nyitóbulira.

Ingatlanvásárlás előtt, ezen a ponton olyan emberre van szükséged, aki élettereket tervez és kivitelezéseket vezet napi 10 órában és úgy érti ezt a szakmát mint Te azt, amivel Te foglalkozol napi rendszerességgel.

Tovább

Építkezel?


Ha építkezés, felújítás előtt állsz, vagy már a közepén tartasz . . .

. . . akkor először is engedd meg, hogy gratuláljunk! Ez talán életed egyik legkreatívabb, legszebb időszaka, legalább is mi úgy gondoljuk, hogy annak kell lennie.

Ennek ellenére a többség általában feszülten él meg egy építkezést. Rengeteg a csúszás, a plusz költség és kompromisszum, ami elveszi az örömüket, Neked nem kell ugyanígy járnod!

Gondolj bele: megálmodsz valamit, majd igazán maradandót alkotsz, ami jó eséllyel évtizedek múlva is megőrzi az ötleteidet, az ízlésed, magában hordozza a szellemedet.

Érdemes jól csinálni, igaz?

Tovább

Siker vagy szívás?


Felkészültnek lenni annyit jelent: gondolsz a buktatókra és kéznél vannak a gyors megoldások. Ha így indulsz neki, biztos a siker.

Mert igen, létezik olyan, hogy flottul megy egy felújítás – a tervezett idő és költségkeret betartásával. Ehhez az kell, hogy legyen valaki, aki a felmerülő problémák (mert lesznek) esetén felkészülten és gyorsan tud lépni és megfelelő utasítást tud adni. Valaki aki nem hagyja, hogy az találja ki a megoldást aki a problémát okozta. Ez a személy lehet egy megbízott, magasan kvalifikált művezető, de lehetsz akár Te magad is, annak ellenére, hogy nincs szakirányú végzettséged! Hogyan?

Tovább