Siker vagy szívás?

Felkészültnek lenni annyit jelent: gondolsz a buktatókra és kéznél vannak a gyors megoldások. Ha így indulsz neki, biztos a siker.

Mert igen, létezik olyan, hogy flottul megy egy felújítás – a tervezett idő és költségkeret betartásával. Ehhez az kell, hogy legyen valaki, aki a felmerülő problémák (mert lesznek) esetén felkészülten és gyorsan tud lépni és megfelelő utasítást tud adni. Valaki aki nem hagyja, hogy az találja ki a megoldást aki a problémát okozta. Ez a személy lehet egy megbízott, magasan kvalifikált művezető, de lehetsz akár Te magad is, annak ellenére, hogy nincs szakirányú végzettséged! Hogyan?

Légy tisztában, mi vár rád és készülj fel, hogy hogyan fogsz reagálni!

Próbálkozz, hibázz, próbálkozz újra, tanulj és elérsz a sikerhez!
Ismerős a motivációs példa?
Nos ez az ingatlanvásárlás és építkezés terén sincsen másként. Egy ingatlan projekt során rengeteget lehet tanulni az építőiparról, a kérdés csupán az, hogy az építőiparban szerzett tapasztalatod tudod e kamatoztatni a jövőben, illetve, hogy megengedheted e azokat a többlet költségeket és azt az időbeni csúszást ami a hibák korrigálásával jár majd.

cons_08

A tapasztalatlanabbak önmagukban bízva vágnak neki, a rutinosabbak szakemberhez fordulnak. Problémás kérdések azonban mindig felmerülhetnek.

Bárki is vezeti az építkezést, a Designworks Consulting abban tud segíteni, hogy a Te hangulatod az építkezés közben is, sőt  utána is a jobboldali képhez hasonlítson. Ne légy naiv. Egy ingatlan projekt sikeres lebonyolításához nagyfokú tudás és tapasztalat kell, amit nem helyettesít a mérnök rokonok vagy az “egy lakásfelújítást már átélt” barátok jó tanácsa… Csak az időt húzod és még több problémát generálsz magadnak.

Például mi tud rosszul elsülni? Ízelítőként íme három kellemetlen jelenség:

1. Vásároltál egy ingatlant amiről kiderül, hogy háromszor annyiba kerül az általad megálmodott minőségben felújítani, mint gondoltad. Elakadtál. Hogyan tovább?

2. Álmaid otthonát tervezed pároddal, vagy közösen egy lakberendező ismerősöddel esetleg egy tapasztalatlan, de nagyon jó áron dolgozó fiatal belsőépítésszel. A tervezés akadozik és Te azt érzed egy tapasztalt, kivitelezési kérdésekben is járatos építészmérnök tanácsai nagyban előrelendíthetnék a tervezési folyamatot.

3.  Kivitelezés során a legjobb szándék ellenére is elkövetnek a kivitelező mesterek egy (vagy több) hibát, aminek az orvoslása plusz költségekkel jár. Nem tudtok megegyezni és jó volna ha valaki segítene ebben és független véleményt mondana a problémáról, és segítene a megfelelő megoldást megtalálni.

Ez csupán 3 lehetséges probléma a több százból, ami beárnyékolhatja a végeredményt és elronthatja a kedved. Hasonló problémák megoldásában hetente segít ügyfeleinek a Designworks csapata!
A sikerhez a tudás és tapasztalat a legjobb garancia. Te pedig csupán néhány másodpercre vagy attól a tudástól, ami a különbséget jelenti a pénzpazarló, feszültségekkel teli tervezés vagy építkezés és az álom ingatlan felépítése közt!

cons_05

A Desingworks csapata bármilyen helyzettel kész megbírkózni. Ingatlanvásárlás, építkezés közben felmerülő problémák megoldása vagy akár tervezési kérdések megvitatása, nem gond. Értünk hozzá és szívesen megosztjuk a tapasztalatainkat Veled!

Tanácsadás belsőépítészeti projekthez