Jobb generálkivitelezővel


Mitől leszel elégedett az építkezés végén?

Szőlőt ültetni, szüretelni és mustot hordóban érlelni sok borász tud. Azt, hogy a bor egy éjjel-nappali alsó polcán köt ki vagy a Costes étterem egyik asztalán, nyilván egy sor tényező befolyásolja. Ezek közül a legfontosabb maga az alkotó. A kedvenc borászodat nem csak a szaktudása és tapasztalata emeli ki a tömegből, hanem talán a szemléletmódja, filozófiája is benne van művében. Nincs ez másképp egy építész és egy kivitelező esetében sem.

Tovább

7 jó tanács ha kivitelezés előtt állsz


Egy flottul lezajló építkezéshez nyilván jóval több szükséges, mint amit 7 tanácsban össze lehet sűríteni. Mégis, ha ezeket az irányvonalakat megtartod, akkor nagy baj nem lehet. Tisztábban megfogalmazva: tök jó lesz.

Tovább

Mekkora a feladat?


Falakat kell mozgatni, vagy csak az ajtó nyekereg? Esetleg házat kell építeni?

Természetesen minden esetben árnyaltabb a kép azoknál a feladatoknál, melyek kapcsán megkeresnek minket ügyfeleink.
Fontos azonban tisztában lennünk a probléma méretével és a megoldáshoz szükséges erőforrások mennyiségével.
Ha csöpög a csap, hívjunk vízszerelőt. Ha elment az áram, hívjunk villanyszerelőt. Ha netán egyik sem ér rá, vagy egy csapattal szeretnéd mindkét netán több problémát is megoldani, Neked ingatlanszerelőre van szükséged.
Hogyan tudod gyorsan eldönteni, hogy mi a legmegfelelőbb megoldás számodra? Ez a cikk neked szól!

Tovább

Kivitelezd magad!


Ha egyedül vágsz bele és jól jönne egy kis iránymutatás…

Jó helyen vagy! Öt lényeges eleme van a “csináld magad” építkezésednek. Ha ezt az öt mozzanatot eltalálod, akkor jó eséllyel stresszmentes és sikeres lesz a projekted.

Tovább

Kivitelezze a Designworks!


Felhúzzuk a kesztyűt

A tervezésnél csak azt szeretjük jobban, ha felhúzhatjuk a munkakesztyűt, fejünkbe nyomhatjuk a sárga biztonsági sisakot és irány az építkezés. Ilyenkor ölt testet az elképzelés, valósul meg az álom.

Tovább