Factory

Mitől leszel elégedett az építkezés végén?

Szőlőt ültetni, szüretelni és mustot hordóban érlelni sok borász tud. Azt, hogy a bor egy éjjel-nappali alsó polcán köt ki vagy a Costes étterem egyik asztalán, nyilván egy sor tényező befolyásolja. Ezek közül a legfontosabb maga az alkotó. A kedvenc borászodat nem csak a szaktudása és tapasztalata emeli ki a tömegből, hanem talán a szemléletmódja, filozófiája is benne van művében. Nincs ez másképp egy építész esetében sem. Egy dologban minden kivitelező és belsőépítész egyetért:

Két, ugyanannyi pénzből megvalósuló munka kimenetelében is vannak olyan szintű eltérések, mint egy tablettás bor és egy díjnyertes kadarka közt.

Azért vagy itt, hogy a Te lakásod vagy üzleted megjelenésre, funkcionalitásra és érzésre egy díjnyertes bor benyomását keltse; minden részletben legyen benne egyszerre a maximalizmus és a játékos ötletesség. Ezért nem szeretnél többet fizetni és többet idegeskedni, mint amennyi feltétlen szükséges.

Nézzük tehát, hogy mi kell a kívánt eredményhez:

  • Átgondolt és alapos tervezés. Jó terv hiányában olyan rossz kaland lesz a felújítás, mint térkép nélkül egy dzsungel-átkelés. A tervezéshez tippeket és segítséget a Designlab nyújt.
  • Minőségi anyagok. A drága nem egyenlő a minőséggel és az olcsó sem feltétlenül gagyi. Azt, hogy hova milyen anyagot használunk, rengeteg műszaki körülménytől függ. Igazi kihívás mérnökeink számára megtalálni az optimális, költségvetésedhez igazodó megoldás- és anyag-kombinációkat.
  • Mennyire hozzáértően kerül kivitelezésre. Ha a felső két elem klappol is, itt csúnyán el lehet csúszni jó szándékú, „mindenhez értő” szakik bevonásával.

OK. De hogyan biztosítjuk a profizmust?

A Designworks így biztosítja a profizmust

Olyan emberek tervezik és felügyelik a lakásod vagy üzleted átalakítását, akik a szakma alapjait, az épületek szerkezeteinek, anyagainak és működési elveinek alapját egyetemen tanulták meg. Nem szemüveges jólfésült fiúkról van szó, hiszen az egyetem mellett több hónapnyi, napi 10-12 óra kőkemény, poros építkezést és felújítást éltek át testközelből. Tapasztalt mesterek trükkjeit ellesve tanulták meg, hogy mitől lesz tökéletes a csempe ragasztása vagy a bútorok méretezése. Ennek a tapasztalatnak köszönhetően egy kilóméterről meg tudják különböztetni a jó munkát a kóklerségtől, így rendkívül igényes és elhivatott kivitelezői csapatot állítottak össze. Ami legalább ilyen fontos az az a képesség és tudás, hogy hatékonyan menedzseljük a munkák kivitelezését; ezzel többek közt azt biztosítjuk, hogy a határidőinket az esetek 93%-ban be tudjuk tartani; az esetek 5%-ban pedig hat napnál kisebb a csúszás mértéke. 6 napnál nagyobb csúszás igen ritkán fordul elő velünk.

Jól hangzik?

Szerintünk tetszeni fog a végeredmény. Így érdemes továbbhaladni: Ha már rendelkezel tervekkel, akkor juttasd el hozzánk és adunk árajánlatot: Ajánlatot kérek kivitelezésre Ha még nincs terved, az sem baj; kérj ajánlatot tervezésre: Választok konzultációs lehetőséget Ha még nem tudod, mit-hogyan szeretnél és segítségre van szükséged a kitalálásban, akkor konzultáljunk: Választok konzultációs lehetőséget

Jobb generálkivitelezővel


Mitől leszel elégedett az építkezés végén?

Szőlőt ültetni, szüretelni és mustot hordóban érlelni sok borász tud. Azt, hogy a bor egy éjjel-nappali alsó polcán köt ki vagy a Costes étterem egyik asztalán, nyilván egy sor tényező befolyásolja. Ezek közül a legfontosabb maga az alkotó. A kedvenc borászodat nem csak a szaktudása és tapasztalata emeli ki a tömegből, hanem talán a szemléletmódja, filozófiája is benne van művében. Nincs ez másképp egy építész és egy kivitelező esetében sem.

Tovább

7 jó tanács ha kivitelezés előtt állsz


Egy flottul lezajló építkezéshez nyilván jóval több szükséges, mint amit 7 tanácsban össze lehet sűríteni. Mégis, ha ezeket az irányvonalakat megtartod, akkor nagy baj nem lehet. Tisztábban megfogalmazva: tök jó lesz.

Tovább

Mekkora a feladat?


Falakat kell mozgatni, vagy csak az ajtó nyekereg? Esetleg házat kell építeni?

Természetesen minden esetben árnyaltabb a kép azoknál a feladatoknál, melyek kapcsán megkeresnek minket ügyfeleink.
Fontos azonban tisztában lennünk a probléma méretével és a megoldáshoz szükséges erőforrások mennyiségével.
Ha csöpög a csap, hívjunk vízszerelőt. Ha elment az áram, hívjunk villanyszerelőt. Ha netán egyik sem ér rá, vagy egy csapattal szeretnéd mindkét netán több problémát is megoldani, Neked ingatlanszerelőre van szükséged.
Hogyan tudod gyorsan eldönteni, hogy mi a legmegfelelőbb megoldás számodra? Ez a cikk neked szól!

Tovább

Kivitelezd magad!


Ha egyedül vágsz bele és jól jönne egy kis iránymutatás…

Jó helyen vagy! Öt lényeges eleme van a “csináld magad” építkezésednek. Ha ezt az öt mozzanatot eltalálod, akkor jó eséllyel stresszmentes és sikeres lesz a projekted.

Tovább

Kivitelezze a Designworks!


Felhúzzuk a kesztyűt

A tervezésnél csak azt szeretjük jobban, ha felhúzhatjuk a munkakesztyűt, fejünkbe nyomhatjuk a sárga biztonsági sisakot és irány az építkezés. Ilyenkor ölt testet az elképzelés, valósul meg az álom.

Tovább