Mekkora a feladat?

Falakat kell mozgatni, vagy csak az ajtó nyekereg? Esetleg házat kell építeni?

Természetesen minden esetben árnyaltabb a kép azoknál a feladatoknál, melyek kapcsán megkeresnek minket ügyfeleink.
Fontos azonban tisztában lennünk a probléma méretével és a megoldáshoz szükséges erőforrások mennyiségével.
Ha csöpög a csap, hívjunk vízszerelőt. Ha elment az áram, hívjunk villanyszerelőt. Ha netán egyik sem ér rá, vagy egy csapattal szeretnéd mindkét netán több problémát is megoldani, Neked ingatlanszerelőre van szükséged.
Hogyan tudod gyorsan eldönteni, hogy mi a legmegfelelőbb megoldás számodra? Ez a cikk neked szól!

Mi van akkor, ha jól látható a probléma, de a megoldás nem kézenfekvő? Megoldás a tanácsadás!

cons_06

Magas a gázszámla?
„Szigetelni kell!” – hangzik a szokásos válasz, de elképzelhető, hogy a kazán kicserélésével többet spórolhatsz.
Penészedik a lakás?
Igen, vannak kemény vegyszerek, melyek ártalmatlan köntösben agresszíven kiirtják a gombákat. A hatás csak egy darabig tart, hiszen az okot általában nem szünteti meg a vegyszer. Gondolnád, hogy a penészedésnek legalább hét okozója lehet, melyek jó részének a megszüntetése 10 percél is kevesebb idő és semmibe se kerül?
És ez még csak két példa volt a több száz közül amivel eddig megkerestek bennünket, hogy egy hathatós tanácsadás keretében teljes mértékben megoldjuk őket.
Ne feledd, ha kérdésed, kérdéseid vannak tehát, előbb kérj segítséget egy független, hozzáértő tanácsadótól, hogy a megoldást a megfelelő szakembertől tudd kérni és arra kapd meg ami a probléma forrása.
Ebben segít a Designworks tanácsadó részlege a consulting.

Irány a Consulting!

Kis gond van amit egy esetleg két szakember meg tud oldani?

factory_17_800

Ha kézenfekvő a probléma, például vízszereléssel vagy villanyszereléssel kapcsolatos, akkor egyértelműen egy vízszerelőre vagy villanyszerelőre van szükséged. Azt gondoljuk senkinek nem árulunk el titkot avval, hogy ilyenkor vízszerelőt vagy villanyszerelőt kell hívni.
Amennyiben egy kicsit bonyolultabb a helyzet, mondjuk van egy kis vízszerelés, egy kis villanyszerelés és még egy szekrényt is össze kellene raknia valakinek, miután kijavítja a sarokban a festést is, már egy kicsit bonyolultabb a helyzet. Rémálomnak tűnik hívni egy villanyszerelőt, majd egy vízszerelőt, egy festőt és egy asztalost, ráadásul jó eséllyel el se vállalják a munkát mert annyira apróságról van szó. Ilyenkor kell ingatlanszerelőhöz fordulni!
Az ingatlanszerelők olyan szakemberek akik több szakmához is értenek, és egy kiszállással meg tudnak oldani összetettebb, önmagukban apró, de együtt már meglehetősen nagynak tűnő problémákat.
Erre a piaci igényre hoztuk létre a DoneDeal ingatlanszerviz szolgáltatásunkat, mely gyors és hathatós segítséget nyújt összetett problémák esetén.

Tovább a DoneDeal ingatlanszervizre!

 

“Csak egy felújítást szeretnénk. Pár falat picit arrébb kéne rakni, ez itt megmaradna, azt ott teljesen felújítanánk.”

Egyszerű a helyzet, “csak” egy lakást kell felújítani, vagy egy házat kell felépíteni?cans_02

 Másfél millió forint rengetegnek tűnhet egy egyszerű felújításra, tíz-millió Forint pedig egy kisebb vagyon ha lakást újít fel az ember. Egy ház építésének a költségeiről ne is beszéljünk.
Mi a munkáink során azt tapasztaljuk, hogy a laikusok 2-3-szoros mértékben alábecsülik a felújítások költségeit, de még a felkészültebbek (akik már egy vagy több kivitelezésen is túl vannak) minimum 30-50%kal alacsonyabb árra számítanak amikor elhatározzák, hogy belevágnak egy ingatlan projektbe.
Amikor egy 10 évvel ezelőtti lakásfelújítás költségéből indulsz ki, ne feledd, hogy azóta megduplázódtak az árak! Ha az ismerősöd lakásfelújításából indulsz ki, nem tudhatod, hogy ő most épp szerencsés volt, szerencsétlen vagy csak “átlagosan” fizetett 37%-al többet a munkákért – hiszen laikusként általában tanulópénzt fizet az ember – építkezésnél is.

Ekkora horderejű projektek esetében minden esetben javasoljuk, hogy kérd ki egy szakember tanácsát, és bízz meg egy tervezőt aki segít sínre rakni a dolgokat, hogy a lehető legokosabban tudd elkölteni a pénzed.
Előrelátó ügyfeleinknek rengeteget tudunk segíteni tervezéssel vagy pár órában egy mélyreható, sok sok kérdést felvető és megválaszoló tanácsadás keretében.
Mind a kettő rendkívüli módon alkalmas arra amire kitaláltuk. Össze tudunk rakni egy akciótervet a lehetőségeidhez mérten, arra amire szükséged van. Ebből mindig valami rendkívül jó dolog szokott kisülni!

Aki határozottabb, az belevág maga.
Nem állítjuk, hogy úgy nem lehet, de még nem láttunk olyat, hogy egy orvos vagy egy „már egyszer lakást is felújító” apuka flottul és sikeresen vezényelt volna felújítást úgy, hogy mellette legalább napi 8 órában dolgozott.

A lényeg: az apróbb teendők esetében hajrá, csináld magad! A közepes dolgok esetében kérdezz meg egy szakembert és ha végképp nagy port szeretnél csapni, akkor vagy készülj fel alaposan, szabadítsd fel magad pár hónapra napi 6-8 órában és szánd rá az időt. Ha sok a munkád, bízd profikra és lazíts! Élvezd egy élvonalbeli csapat lelkesítő kibontakozását!

Kivitelezd magad, segítünk!                                        Kivitelezze a Designworks!