Rólunk

A Consulting a Designworks tanácsadó részlege, ahol abban segítünk, hogy hogyan kezdj neki vagy bonyolíts le sikeresen egy ingatlanprojektet; legyen szó akár a lakásod felújításáról, akár a céged irodájáról, üzletéről. A projekt szinte bármelyik szakaszában jól tud jönni, ha bevonsz egy szakértőt.

Sokszor van, hogy nincs idő gyors és fontos döntések meghozatalánál megkeresni és mérlegelni az összes lehetőséget. Olykor gyorsan szeretnénk meghozni a lehető legjobb döntést.

A Designworks szívesen segít, hogy egyszerűen eligazodj az ingatlanok világában, legyen szó vásárlásról, építésről, átalakításról vagy bármiről amihez jól jön egy tapasztalt szakértő segítsége.

A Designworks csapata otthonosan mozog az ingatlanok világában legyen szó tervezésről, kivitelezésről vagy projektmenedzsmentről, hiszen ez a munkánk. Tudjuk mit miért érdemes megvenni, mik lehetnek a buktatói, vagy hogy adott esetben mi a megfelelő megoldás ha elakadt egy folyamatban levő projekt. Nem állítjuk, hogy mindenhez értünk, de az ingatlanokhoz nagyon jól.

Ha tőlünk kérsz tanácsot semmilyen érdek nem fog vezérelni, csakis az, hogy Te meg tudd hozni a legmegfelelőbb döntést.

Mit takar a tanácsadás?

Például ezt:

  • Kötetlen beszélgetés az irodánkban, ahol elbeszélgethetünk a projektedről, és minden kérdésedről ami foglalkoztat. Ha a helyzet úgy kívánja, elmegyünk a helyszínre;
  • Ha van egy átalakítási ötleted, segítünk előrevetíteni a költségeket és hogy mivel jár, megéri-e, vagy esetleg van más megoldás;
  • Stílus és belsőépítészeti tanácsadás;
  • Színek, burkolatok, világítás kiválasztása;
  • Árajánlatok, tervek véleményezése-bírálata;
  • Bármi ami eszedbe jut és feltennéd kérdésként.

Kérek tanácsot

az ingatlanprojekt lepesei