Építkezel?

Ha építkezés, felújítás előtt állsz, vagy már a közepén tartasz . . .

. . . akkor először is engedd meg, hogy gratuláljunk! Ez talán életed egyik legkreatívabb, legszebb időszaka, legalább is mi úgy gondoljuk, hogy annak kell lennie.

Ennek ellenére a többség általában feszülten él meg egy építkezést. Rengeteg a csúszás, a plusz költség és kompromisszum, ami elveszi az örömüket, Neked nem kell ugyanígy járnod!

Gondolj bele: megálmodsz valamit, majd igazán maradandót alkotsz, ami jó eséllyel évtizedek múlva is megőrzi az ötleteidet, az ízlésed, magában hordozza a szellemedet.

Érdemes jól csinálni, igaz?

interior-cons_01

 

Persze, az alkotás-teremtés élményét beárnyékolhatja az a rengeteg galiba és szívás, ami egy ilyen projekttel járhat – ha nem tudod, mire figyelj.
Sajnos rengeteg ember számára inkább negatív élmény az építkezés/lakásfelújítás a határidő-csúszások, a sok be nem tervezett költség és a kivitelezőkkel, tervezőkkel, szakértőkkel folytatott viták miatt.
Ha pont ebben a cipőben jársz, vagy csak nem szeretnél ilyen helyzetbe kerülni, jó hírünk van. Ennek nem kell így lennie!

Legyen másképp.

Legyen az, hogy ellátogatsz stúdiónkba. Mielőtt bármibe fognánk, főzünk Neked egy finom kávét és ráhangolódunk a hatékony megoldásra. Amikor már ott gőzölög előtted a kávé, sorra vesszük a terveidet, elképzeléseidet, a kialakult helyzetet és az esetleges problémákat.
Miután képbe kerültünk, minden tudásunk latba vetjük. Átbeszéljük közösen a lehetőségeket, végiggondoljuk az esetleges megoldásokat és belemélyedünk a megoldásokba vagy kijelöljük a hozzájuk vezető utat.
Egy felől biztos lehetsz: Mire felállunk az asztaltól fel leszel vértezve minden tudással és a legjobb megoldásokkal, mely magabiztosságot ad számodra, hogy egy olyan területen állj helyt ami nem feltétlenül a hazai pályád.

 

cons_09

 

Miben számíthatsz a segítségünkre?

 

Bármiben ami a belsőépítészet, építészet, ingatlanvásárlás és átalakítás során szóba kerülhet.

Felkészült kollégáink, sokat látott, kiváló szakembereink, évtizedes tapasztalatokkal rendelkező beszállító partnereink mind mind gyors segítséget nyújtanak számunkra, hogy hatékonyan tudjunk segíteni Neked!

 

Tanácsadás belsőépítészeti projekthez