Rólunk

A Laboratory a Designworks tervező stúdiója, ahol a kreatív szellemi munka és a mögötte rejlő biztos műszaki megoldások tervekké formálása folyik.

A jó építészeti és belsőépítészeti tervek alapvető kritériuma, hogy a tervezői fantázia és kreativitás mögött magabiztos kivitelezési tapasztalat álljon. Ez teszi lehetővé, hogy a kreatív tervezési munka mellett olyan megoldások szülessenek, melyek műszakilag és a szükséges anyagi ráfordítások terén is a legjobb ár-érték arányú megoldást jelentik a megbízó számára.

A szakszerűen elkészített tervek birtokában biztos lehetsz benne, hogy a kivitelezés során nem érhetnek nagy meglepetések.

A Designworks tervezői csapata mögött tapasztalt kivitelező szakemberek állnak így egy terv csak akkor mehet át a rostán, ha minden eleme megvalósítható pontosan úgy, ahogy az elképzelésekben szerepel. Így biztos lehetsz benne, hogy a Te kivitelezőid is díjazni fogják terveink átgondoltságát és improvizálás nélkül végezhetik a munkájukat.

Mindez hatékonyabb kivitelezési munkát, alacsonyabb költségeket és rövidebb kivitelezési időt eredményez számodra.

Milyen terveket készítünk?

  • Lakások, családi házak belsőépítészeti és építészeti tervei
  • Kereskedelmi ingatlanok, irodák, vendéglátó helyiségek építészeti és belsőépítészeti tervei
  • Grafikai és arculattervek
  • Teljes körű szakági tervek (épületgépészet, intelligens épületvezérlési rendszerek, elektromos tervezés, statika, világítástechnika, épületenergetika)
  • Egyedi igények szerinti tervek, amelyek elkészítésénél magas fokú kreativitásra, rugalmasságra és bomba biztos műszaki megoldások megtalálására van szükség

az ingatlanprojekt lepesei