Rólunk

Küldetésünk
Kézben tartani és magas szinten menedzselni az ingatlan projekted kihívásokkal teli folyamatát. Professzionális megoldások alkalmazása, hatékony projekt menedzsment, harmonikus és minőségi végeredmény. Ebben hiszünk.

Story
A cég története 2007-ig nyúlik vissza, amikor az alapító Kádár András, a BME építészmérnök hallgatójaként megalapította első vállalkozását. Kis csapatával magas belsőépítészeti minőségű lakások kivitelezésével kezdett foglalkozni.
Ezt követően 2009-ben Cooper Design Studio néven egy üzlethelyiségben bemutatótermet és tervező-kivitelező stúdiót alapított a Max City lakberendezési áruházban.
A kis csapat több magánalkás, üzlethelyiség, étterem, autószalon belsőépítészeti terveit és kivitelezését valósította meg.
A stúdió tervezési munkái során egyre bővülő termékpalettával dolgozott, mely anyagok és berendezések megtekintésére és megvásárlására a saját üzletben lehetőség nyílt.

Designworks 
2011-ben a cég új arculatot és nevet kapott, az iroda egy 11. kerületben található, új építésű, napfényes üzlethelyiségbe költözött át.
A felismerés, miszerint a tervezés és a kivitelezés, valamint az erre épülő kereskedelmi folyamatok összehangolása sikeres kombinációt alkot, a mai napig kulcsa a sikeres projekteknek.
Az ügyfelek egy céggel kötnek szerződést a teljes projektre, így minden tervezési, lebonyolítási és garanciális kérdés egy csapat kezében tud összpontosulni, mellyel ügyfeleink rengeteg energiát és időt spórolnak meg. Gyorsabban, hatékonyabban, magasabb minőségben valósulnak meg projektjeink, melyre egy cégként tudunk teljes körű garanciát vállalni.
Win-win.

Ügyfeleink
Megbízóink azon magánszemélyek illetve vállalkozások, akik egy magas minőségű ingatlan megépítését tűzték ki célul, azonban nincs idejük vagy nem szeretnének önmaguk elmélyedni egy ingatlan megvalósításának folyamatában, azt teljes mértékben egy hozzáértő csapat gondjaira bíznák.  

Erősségünk
Az ingatlanprojektre egy folyamatként tekintünk, amely az ingatlan kiválasztásával kezdődik és a kulcsrakész átadással ér véget.
Mérnökökből álló kreatív tervező csapatunk nem csak szép, hanem jó terveket készít, mivel tudjuk, hogy a sikeres megvalósításhoz milyen műszaki összefüggésekre kell figyelni. 
Kivitelező munkatársaink összehangolt csapatot alkotnak, műszaki vezetőnk folyamatosan kapcsolatban van tervezőinkkel és a beszerzéseket bonyolító kollégánkkal, biztosítva, hogy minden esztétikai és műszaki részlet megfelelő minőségben, időben valósuljon meg.

Célunk, hogy a munkánkba fektetett tőke ügyfeleink számára többszörösen megtérüljön.