Partnereink

Magas minőségű, kiemelkedő megjelenésű termékek, korrekt áron és gyors szállítási határidővel.

partnereink  beszállítóink


Professzionális vízelvezetés

Az ACO fő rendszerei a professzionális vízelvezető rendszerek, víztisztító berendezések, víztározó és szikkasztó rendszerek. Csapadékvíz elvezetés mellett a fürdőszobai vízelvezetési megoldások, folyókák, padlóösszefolyók mind megtalálhatók termékpalettájukon.


Mindig egy lépéssel mások előtt

Arra törekszünk, hogy innovatív készülékeink használata közben érezze, hogy az Ön kezében van az irányítás. Legyen szó akár főzésről, akár ruhaápolásról. Látjuk, mire van szüksége ma – és már azt is látjuk, mire lesz szüksége holnap.

Légkezelés felsőfokon

Magas műszaki szinvonalon fejlesztünk, tervezünk és gyártunk innovatív légtechnikai és szabályozástechnikai termékeket. Az Airvent széles termékskáláján ma légkezelők, klímagerendák, VAV-rendszerek, stanbdard légtechnikai termékek és szabályozóautomatika rendszerek találhatók


Lacobel AGC glass

A Lacobel egy átlátszó úszó üveg, egyik oldalán magas minőségű festék bevonattal. A 20 stílusteremtő színben kapható fényes festett üvegcsaláddal tökéletes és tartós beltéri falburkolatot, bútort vagy tolóajtót alakíthat ki.


Időtálló burkolatok

Ariana az olasz Sassuolo “kerámia negyed” egyik minőségi fal- és padlóburkolat gyártója már 1976 óta. Eredeti és klasszikus termékeivel és innovatív technológiájával az élvonalbeliek között szerepel a belsőépítészek örömére.


Az Önnek megfelelő kazán vár Önre

Globális szakértelmének köszönhetően, és a fogyasztók igényeinek alapos felmérése révén, szerte a világon több millió család tünteti ki az immár több mint ötvenéves Aristont bizalmával, amely több mint 150 országban értékesíti termékeit. 
Az Ariston a szakértők és a szakmabeliek nagyrabecsülését is élvezi mindazért az energiáért, amelyet termékei tervezésébe fektet, hogy a szerelés és karbantartás minden lépését egyszerűbbé és gyorsabbá tegye. Az Ariston márka az Ariston Thermo Group vállalatcsoport része, amely világelső a fűtőrendszerek terén.


A szép, egészséges környezet és az energiatudatos szemléletmód növeli az emberek életminőségét

A Baumit tradicionális termékeinek (falazóhabarcsok, vakolatok, esztrichek, hőszigetelő rendszerek) gyártása és forgalmazása mellett az utóbbi évtizedben Magyarországon az épületfelújítások és a különleges homlokzatképzések egyik legismertebb szakértőjévé vált.


Berker a stílus szabadsága

A Berker 1919 óta a csúcsminőségű elektromos berendezések vezető szállítója az időtlen klasszikus kapcsolóktól kezdve az intelligens épületirányítási rendszerekig.


Kandalló, ahogy Ön szeretné: egyszerűen, tisztán, dizájnosan

A biokandalló használatához nincs szükség kéményre, építési munkálatokra, bonyolult engedélyeztetési eljárásokra; nem kell tároló helyiséget kialakítani a fűtőanyag számára: így Ön jelentős összeget és időt takaríthat meg.


Nagyobb komfort a konyhába

Mosogatók és csaptelepek – kitűnő megmunkálás, első osztályú anyagok és egyedülálló design. A Blanco cég mosogatóival, csaptelepeivel és hulladéktároló rendszereivel, rendkívül modern gyártástechnológiájával és logisztikai rendszerével a világ meghatározó szereplője a mosogató piacon.


A kevesebb több, időtálló design

Tökéletes kiegészítők egy tökéletes otthonban. A blomus szinonimája az intelligens, minimalista, funkcionális designnak a kortárs otthonok számára.


Hightech bútorvasalatok modern lakóterekbe

Vasalat megoldásaink a bútorok nyitását és zárását élménnyé teszik, és növelik a mozgási komfortot minden lakótérben. Mindenek előtt a konyhában.


Életre tervezve

A tökéletes technológia az otthonához.
Intelligens és hatékony: A több mint 130 éves Bosch személyre szabott belső klímaszabályzó és otthoni vízmelegítő megoldásai korszerű technológiával készültek, hálózatba kapcsolhatók és még jól is mutatnak lakásában.
A Bosch szakértelme biztosítja a megfelelő megoldásokat a napenergia hasznosítása, a hőszivattyúk és a kombinált hő- és áramszolgáltatás terén is.
A Bosch Home Appliances elkötelezett az iránt, hogy intelligens, megbízható és vonzó megoldásokat találjon, amelyek megkönnyítik a mindennapi életét.


Az építészeti szalvétán készült vázlatoktól indult Spanyolországi lámpagyártó termékeiben próbálja visszatükrözni a Mediterrán vidék fényeinek hangulatát.


BWT, aki a vízről gondoskodik

A BWT háztartási vízkezelő, vízlágyító termékei otthonunkban a különböző felhasználási területek széles skálájához garantálják a kíváló vízminőséget: a zuhanyzáshoz és kádfürdőhöz extra élvezetet nyújtó selymesen lágy BWT víztől a tiszta, ásványi anyagokban gazdag csapvízen át a vízkő és korrózió elleni tökéletes védelemig. A BWT szabadalmazott vízszűrő, vízlágyító és vízkőmentesítő berendezései, a fűtési rendszerek védelmére szolgáló készülékek és vegyszerek együttesen kiváló védelmet nyújtanak a vízvezetékrendszereinek, napkollektorainak, fűtési- és háztartási berendezéseinek számára.


Pioneer in the business of domestic extraction

Az 1947-ben alapított spanyol gyártó mára már úttörő szerepet tölt be a háztartási gépek gyátói között.
Széles termékválasztéka kiterjed ipari méretű páraelszívókra és háztartásokban használt dekoratív páraelszívókra, elektromos sütőkre, főzőlapokra, szellőztetőkre és kézi szárító berendezésekre. Mára már egy teljes konyha felszerelhető az általa gyártott gépekkel. 


Tökéletes klíma

Az Európában több mint 45 éve alapított Daikin Europe olyan tapasztalata és hálózata innovatív fűtési és légkondicionálási megoldások létrehozását teszi lehetővé. Piaci ismereteink és forrásaink bármely hőmérséklet kezelési igényhez kiváló megoldást nyújtanak. 
Innovatív technológiáinkkal, egyedülálló termékeinkkel és teljes klímaszabályozási megoldásainkkal komfortos és fenntartható beltéri környezet létrehozására törekszünk a világ minden táján.


Comfortable and sustainable bathrooms

A 200 éves múlttal bíró cég a technológia, a minőség és a design tapasztalt, világszerte ismert brandjévé illetve vezető fürdőszobai termékek gyártójává nőtte ki magát. Az elmúlt 30 évben a fürdőszoba belsőépítészetét szem előtt tartva komplett megoldásokkal meghatározó szerepet játszottak a mai fürdőszobák megjelenésében.

Eredeti edelholz svédpadlók

Az EDELHOLZ a tölgyfapadlók nemesítésének innovatív specialistája. Tömörfa padlóink állandó és magas minősége az, amely megkülönböztet és kiemel bennünket versenytársainktól. Küldetésünk prémium minőségű, természetes fapadló gyártása, mely vásárlóink otthonait generációkon át ékesíti. Gyártásunkban ötvözzük a modern technológiát mesterembereink több évtizedes tapasztalatával. Ők közvetítik a tradíció és a múlt értékeit.


Az Edilkamin több mint 50 éve vezető szerepet tölt be a fa és pellet tüzelésű fűtőberendezések piacán; kandalló gyártó vállalkozásból egyre inkább környezetbarát és gazdaságos otthoni fűtésrendszer-technológiát megvalósító vállalattá fejlődött.
Figyelemmel kíséri a folyamatosan fejlődő piac igényeit, a legkorszerűbb technológiai megoldásokat és kifinomult dizájnt kínálja a legmodernebb szükségletek kielégítésére.

Eplace design

Az EVOline felhasználóbarát és fejlett megoldásokat kínál minden olyan tevékenységhez, amely energiát és adatot igényel. Elektromos csatlakozási megoldások közületi és lakossági felhasználásra.

Innovation in the air

Az európai páraelszívó gyártásban szintén meghatározó szerepet betöltő FALMEC S.p.A. (alapítva: 1980) kizárólag ezen termékkör gyártására szakosodott, és neves olasz valamint európai konyhabútor gyártók egyik legtekintélyesebb páraelszívó beszállítója. A páraelszívókat innovatív technikai megoldások, különleges formatervezés és a felhasználói igényekhez igazodó, funkcionális megoldások jellemzik a modern és rusztikus választékban egyaránt.

A víz a mi forrásunk

A globálisan működő Geberit Csoport Európa egyik vezető vállalata a szanitertermékek területén. A Geberit integrált csoportként működik, amely a legtöbb európai országban nagyon erős helyi jelenlétet képvisel, mely egyedülálló hozzáadott értéket jelent a szanitertechnológia és a fürdőszobai kerámiák terén. A termékrendszer komplexitását mutatja, hogy a szerelési rendszerek és fürdőszobai termékek mellett a szaniter kerámiák piacán is jelen van a cégcsoport.

Pure joy of water

A GROHE a világ vezető szaniteráru-szállítója és egy globális márka, amely innovatív víztermékeket kínál.
A GROHE már évtizedek óta elkötelezte magát a technológia, a minőség, a formatervezés és a fenntarthatóság márkanevei iránt, amelyek mindegyike bemutatja a GROHE elkötelezettségét a rendkívüli élmények megteremtésében és a “Pure Freude and Wasser” megvalósításában. A termelési, innovációs és tervezési tevékenységeket Németországban szilárdan rögzítették, a GROHE termékei a “Made in Germany” minőségi jelvényt viselik, ami végső soron erősíti a vásárlók bizalmát a márkában. A GROHE gyártási hálózatának minden üzeme nagy pontosságú gyártástechnológiát alkalmaz a következetesen magas GROHE szabványoknak való megfelelés érdekében. Így a GROHE biztosítja, hogy termékei a kivitelezés és a funkcionalitás szempontjából a leginkább kompromisszummentes

Light is life

Amikor egy gyártó design szálat kezd szövögetni, így tett a már ismert LedsC4 első körben technikai világítótesteket forgalmazó cég. A GROK képviseli a LedsC4 formatervezők alkotta csodáit.

Évi 10 millió darab szivattyú előállításával a Grundfos egyike a legnagyobb szivattyúgyártóknak. A keringető szivattyúk tekintetében jelenleg abszolút piacvezető. A Grundfos a világ közel 57 országában folytat üzleti tevékenységet, köztük Magyarországon is, több telephelyen, különböző működési területeken.

A víz élvezete: új dimenziókban

Fürdőszobai víziók 1901 óta – A Hansgrohe filózófiáját alkotó szempontok:
Hosszú élettartamú termékek az innovációnak, a technikának és a kényelemnek köszönhetően, kitűnő dizájn
minden stílushoz a megfelelő fürdőszoba, környezetbarát termékek, minőség a legmagasabb szinten, hosszú évek hagyománya A cég fürdőszobai csaptelepek, zuhanyok, zuhanyrendszerek, konyhai csaptelepek termékeinek gyártásával a legjobb szeretne lenni a piacon.

Szenvedélyünk a levegő

A cég magyar-osztrák vegyesvállalatként alakult 1989-ben. 1994-ben teljesen magyar tulajdonba került. Ezzel egy időben a cégvezetés legfőbb céljává a minőségi szemlélet, minőségi termék, minőségi munka általánossá tétele vált, amely – többek között – a tevékenységi kör megtisztítását jelentette. A folyamat eredményeképpen már több mint tíz éve a cég, a Helios ventilátorgyár mellett kötelezte el magát. A Helios Ventilatoren GmbH. Európa egyik legszélesebb ventilátor- és tartozék kínálatát nyújtja

A HL gondoskodik a jó lefolyóról

A HL-céget két szakember Leopold Hutterer és Viktor Lechner alapították 1950-ben, amikor a háború utáni újjáépítés igényelte a különböző épületgépészeti termékek között a lefolyókat is. Hutterer, mint mérnök, ismerte az igényeket, de azt is tudta, hogy nem elég kitalálni vagy gyártani egy jó terméket, gondoskodni kell arról is, hogy ezt valaki meg is akarja venni. Ehhez azonban nem műszaki szakember kell, hanem ízig-vérig kereskedő, akinek azonban a termékről van megfelelő ismerete, tehát tudja, hogy mit ad el. Ezért Lechnerrel, mint kereskedővel egy BT-t alapítottak. A cég vezérelve a mai napig a felhasználói igények felkutatása és kielégítése.

The power of connected

A Honeywell Szabályozástechnikai Kft., mint a Honeywell magyarországi leányvállalata 1992 óta áll partnerei rendelkezésére, az egyik legnagyobb hazai automatizálási és szabályozástechnikai beszállítóként.

Kapuk, Ajtók, Tokok, Meghajtások

Az építőipar piacán a kapuk, ajtók, tokok és meghajtások tekintetében a Hörmann név egyet jelent a minőségi termékekkel. Cégünk Európában piacvezető pozícióval büszkélkedhet.

Egyszerűség, szépség

Inarchi lámpatesteiben az egyszerűbb szebb elvet látjuk megvalósulni. Termékeik rendkívül letisztul formavilága, nemes anyaghasználata és kidolgozottsága nem csak az építészek, belsőépítészek körében közkedvelt, hanem a minimalista stílust kedvelő otthonok tulajdonosai számára is méltó műalkotást jelent.

Ablakok és ajtók álmai házába

Az Internorm erős családi vállalkozás. A műanyag ablakok születésétől kezdve a fa-alumínium ablakok gyártásán át egészen a mai high-tech és high-design innovációkig mértékadónak számít Európa-szerte. A folyamatos technológiai fejlesztés és az új, innovativ ötletek tesznek minket a szakma éllovasává.

Simply Europe’s largest selection of doors

A világ legnagyobb, és világszerte a legtöbb gyáregységgel rendelkező ajtógyára a JELD-WEN !
Rendkívül széles választékunkat, magyar, osztrák és német gyárak termékeiből kináljuk a magyar piacra! Ajtó típusainkkal megvalósítható a legegyszerübbtől a speciális technikai ajtókig minden tervezői álom!

Exkluzív padló

Ami 1897-ben Lungötzben egy kis fűrésztelepen kezdődött mára már a Salzburgból származó nemzetközi piacokon is ismert vállalattá nőtte ki magát, új ötletekkel és a termékek soha véget nem érő kínálatával.

Keraben egyike a spanyol vezető burkolatgyárainak. 1974 óta tapasztalt résztvevője a piacnak, éppen ezért tudja stratégiáját a folyamatos technológia innovációira és vevőkiszolgálásra alapozni. Saját tervezésű és fejlesztésű termékei garantálják az egyedi designt és a széles szakember gárdát, nagyvállalat révén a afenntartható fejlődés jegyében működik a cég.

Térhódító megoldások.

Egy több mint 50 éves tapasztalattal rendelkező német cég leányvállalataként jött létre a KK Kavics Beton.
Térkő, ipari burkolat, támfal, szegély, kerítéselem. Ellenálló, tartós, időtlenül szép burkolatok

Water in perfection

A KLUDI egy nemzetközi keretek között működő cég, mely fürdőszobai és konyhai csaptelepeket, zuhanytermékeket, fürdőszobai kiegészítőket és teljes körű fürdőszoba koncepciókat fejleszt és gyárt.
A cég gyökerei az Észak-vesztfáliai Mendenig érnek, ahol több mint 1000 munkatárs dolgozik a designon és a műszaki tartalmon, hogy minden termékünk megfeleljen a legmagasabb minőségi, biztonsági és a környezettudatosságra vonatkozó elvárásoknak, melyek együtt a német minőséget képviselik.

Innovation and sustainability

A KOLO története közel 50 évre nyúlik vissza, a lenegyel kerámiagyár elkötelezte magát a kiváló minőség mellett, amely idővel piacvezetővé tette a hazai piacon. 1993-ban a cég csatlakozott a Sanitechez, aki, mint nemzetközi piaci szereplő gyors és folyamatos növekedésnek indította a céget. 2015-ben a Sanitec, így a KOLO is a Geberit csoport tagjává vált. A cég 11-éve a fejlesztés a környezetbarát meoldások és környezetvédelem mellett kötelezte el magát.

A fürdőszoba a lakótér szerves részévé válik

Ennek a tradicionális svájci márkának a személyiségét a dizájn, a minőség és a funkcionalitás szimbiózisa határozza meg. A LAUFEN a ROCA csoport égisze alatt működő prémium márka, amely egyike a világ vezető gyártóinak, az egész világra kiterjedő disztribúciós hálózattal rendelkezik. A cég alapkompetenciái a szaniteráru gyártás területeit ölelik fel. Több mint 125 éve használja a LAUFEN az ember által legrégebben ismert képlékeny anyagot, hogy innovatív szanitereket állítson elő csúcstechnológiájú gyáraiban, legendás svájci pontossággal.

Light for all

A LEDS C4 nemzetközi vállalat világítástechnikai megoldások tervezésére és gyártására specializálódott, amely minden típusú projekthez alkalmazkodik bárhol a világon.
A LEDS C4 mindenhol megvilágítási megoldásokkal válaszol.

Minőség, Formaterv, Innováció

Aki a legkiválóbb minőségre törekszik, nem fogadhat el kompromisszumokat. A Liebherr szakértelmére támaszkodva hozza létre garantáltan prémium minőségű termékeit – immár több mint hatvan éve. A hűtőszekrények piacán kiváló adottságokkal rendelkező készülékek széles skáláját kínáljuk, amelyek egytől egyig ösztönös kezelhetőséggel, kiváló energiahatékonysággal, klasszikus formatervezéssel, és az élelmiszerek frissességét és minőségét szavatoló praktikus funkciók hosszú sorával nyűgözik le egészséges, modern életmódra törekvő ügyfeleinket.

A kilincseket bízza ránk!

Kínálatunkat ma már nem kizárólag kilincsek alkotják, hanem olyan, a nyílászárókhoz kapcsolódó egyéb innovatív termékek is, melyek vagy technológiai, vagy esztétikai szempontból újat, szebbet, jobbat kínálnak a szürke átlagnál. Válasszon közülük kedvére, és tegye szebbé otthonát!

Design handles since 1953

A Mandelli cég a világ egyik legismertebb luxus rézkilincs gyártója Milánóból, a formatervezés és a divat olasz fővárosából. Kreatív, trendteremtő formavilágával, magas minőségével és igényes anyag- illetve színválasztékával a design nemzetközi élvonalát képviseli, több, mint 50 éve.

Kristály csillárok

A nemzetközileg is jól ismert Manooi, építészek által megálmodott modern, egyedi készítésű műalkotásokat álmodik meg. A kristályok fényjátéka találkozik a modern vonalvezetéssel, ahol a fényűző kristálycsillárok új dimenzióban ölt testet a csillárokban, falikarokban, asztali és állólámpákban.

Marazzi az egyik legismertebb brand a kerámiaburkolatok világában, több mint 140 országban képviselteti magát. 1935-ben, az olszországi Sassuloban alapított cég. Évtizedek alatt vált a legkorszerűbb és csúcsminőségű kerámia burkolólapok gyártójává. Marazzi nevéhez fűződik több fontosabb technológiai-, folyamat-, és formatervezési innováció is, amely meghatározó volt a nemzetközi kerámiapar világában.

Öntött márvány mosdók, kádak

Az általunk gyártott mosdók öntött márványból készülnek. Már maga az anyag is magas színvonalat sugall, az öntött márvány látványa és tapintása is a gránitét idézi. Egy öntött márvány mosdó felületén kevésbé tapadnak meg a szennyeződések, mint az égetett mázas változatokon, így sokáig megőrzi fényét és eredeti színét.

Mindig jobban

A vállalat konyhai, textil- és padlóápolási háztartási készülékek gyártására összpontosít, valamint ipari üzemekben, illetve egészségügyi intézményekben használandó készülékeket is készít („Miele Professional”). Stratégiai jövőképünk, hogy a világ legmegbízhatóbb és legattraktívabb prémium márkája legyünk. A Miele olyan termékeket kínál ügyfeleinek, amelyek a hosszú élettartam, a teljesítmény, a kezelési kényelem, az energiahatékonyság, a design és a szerviz terén a legmagasabb színvonalat képviselik.

Revolution in decorative wall covering

Mozenzi az anyagok legújabb kombinációjának segítségével forradalmasította a dekoratív fali burkolatokat.

Manufacturer of floor and wall ceramic tiles

A lengyel kerámiagyár 1989-ben kezdte meg működését. A folyamatosan fejlődő cég a technológiai és design területén is naprakész. Fiatalos, lendületes vállalat szeretne túlmutatni a termékek gyártásán és értékesítésén, céljuk, hogy inspirálják környezetüket, ügyfeleiket, tervezőiket, mindamellett szeretnék megkönnyíteni a termékválasztást stílusok és színek összehangolását termékválasztékukkal.

Minden 1949-ben, az olszországi kerámiagyárak körzetében, Sassuloban kezdődött. Kulcsszereplője az olasz kerámiaipar növekedésének. Termelési képességének köszönhetően a 60-as, 70-es években a szaktudásával az építőipar különböző szegmenseit szolgálta ki mind hazai mind nemzetközi szinten. A Ragno teljeskörű, egyre inkább koncentrált választékot kínál, amely az építész tervezőkkel együttműködve teremt a lakóterekbe moduláris, rugalmas megoldásokat és annál is többet. Ragno a Marazzi Csoport tagja.

For the most modern and effective wall coverings

A 18. század óta az emberek tapétával díszítik falaikat, hogy otthonukat a világ legszebb helyszínévé varázsolják. A Rasch német tapátagyártó, egyike a régmult tapétaipar úttörőinek és stílusos örökségük több mint 150 éve továbbra is művészeti alkotásokat teremt a falak ezáltal a stílusok felöltöztetésére.

Élettartam garancia

A RAVAK márkanév modern, praktikus, az utolsó részletig átgondolt fürdőszobát jelent. Arra szakosodtunk, hogy az utolsó részletig átgondolt átfogó megoldásokat kínáljunk a fürdőszobák berendezése terén. Kínálatunkban akrilkádak, zuhanykabinok, hidromasszázs rendszerek, mosdók, fürdőszobai bútorok, csaptelepek és egyéb fürdőszobai kiegészítők is megtalálhatók.

MY bathROOM

A Roca 1917-ben háztartások fűtésére szolgáló öntvényradiátorok gyártásával kezdte meg működédét, Barcelona mellett, Gavà-ban lévő gyárában. Az első radiátorok után a cég tovább bővítette tevékenységi körét és vízmelegítők gyártásába fogott, majd 1929-ben az öntöttvas kádak gyártásának megkezdésével, a Roca végérvényesen belépett a fürdőszobai termékek világába.
A Roca mindig is éberen figyelte a víz, a vállalat által legjobban ismert természeti erőforrás, társadalmi felhasználását, így 1936-ban elkezdte a kihívást jelentő porcelán fürdőszobai termékek gyártását. 1954-ben megkezdődött a csaptelepek gyártása is.A nemzetközi nyitás fordulópontja 1999-ben a Swiss Keramik Holding Laufen, a világon akkor negyediknek számító globális gyártó felvásárlásával érkezett el. A Laufen felvásárlása lehetővé tette a csoport számára, hogy megerősítse pozícióját a stratégiai fontosságú piacokon, ahol a márka képviselete addig kevésbé volt jelentős, például Kelet-Európában, Brazíliában és az Egyesült Államokban.
2005-ben a Roca nagyszabású stratégiai tervvel állt elő a fürdőszobai megoldásokra koncentrálva, 2006-ra pedig elérte a globális piacvezetői pozíciót.

A fény rendkívül sokoldalú

A hatalmas termékkínálat és a termékek nyújtotta világítás funkciója mellett a német cég nagy hangsúlyt fektet a magas színvonalú gyors szolgáltatásra, rövid szállítási határidővel, a termékek magas minőségével és azok elérhető ár-érték arányával. A gyors kiszolgálást és rövid idejű szállítást a 98%-os németországi központi raktárkészlet biztosítja.
A termékek mögött folyamatos termékfejlesztés, új megoldások, technológiák keresése, intelligens vezérlésbe való csatlakozás, magas mínőségi előírásoknak való megfelelés, labortesztelések állnak.
A széles termékválaszték lehetővé teszi, hogy minden területen több árfekvésben is kedvünkre válogathassunk a lámpák között.

Technology with style

Olasz prémium konyhai készülék márka képviselete. A SMEG a stílust és a technológiát ötvözi a Hollywood-i rendezők által közkedvelt, világhírű építészek és belsőépítészek által tervezett készülékekkel.

Somfy intelligens otthon megoldások

A Somfy innováció célja a jó közérzet biztosítása otthon és a munkahelyen.
Egy kis francia családi vállalkozás, amely világvezetővé nőtte ki magát. A Somfy hű maradt értékeihez, mára piacvezető céggé fejlődött az otthonautomatizálás területén, mintegy 60 országban van képviselete és több, mint 100 millió motort adott el világszerte.
Minden Somfy termék, kiváltképp a motorok élettartama, rendkívüli működési körülmények között kerül tesztelésre, hogy hosszútávú termékgaranciát nyújthasson a Somfy végfelhasználói részére.

Legismertebb termékeink indukciós, üvegkerámia és gáz főzőlapok, sütők, mikrohullámú sütők. Konyhai és fürdőszobai csaptelepek, kiegészítők privát és közösségi használatra.
Mindemellett öntött vas és acél gyártók is vagyunk, 2009-től egy gyártó egység Kínába került, mely a fűtő elemek gyártására fókuszál.
Az alábbi márkáink vannak: Teka, Küppersbusch, Mofém Thor és Intra. 14 saját gyár világszerte, melyből 7 Európában található.

Less work. More life

A TimberTech az egyik legnagyobb WPC gyártó a világon. A TimberTech® vezető gyártója és vezetője a hosszú élettartamú, alacsony karbantartású, kiváló minőségű, fedett kompozit és fa-műanyag kompozit padlóburkolat, korlát és rögzítés megoldásának kutatásában, fejlesztésében és forgalmazásában. A TimberTech az Ohioban található Wilmingtonban található.
A kiváló minőség és az innováció szinonimája az AZEK és a TimberTech termékcsaládja kiterjed a padlóra, a korlátra, a verandára, a díszlécekre, a formázásra és a burkolókra.

Sustainable WPC Products

A Finnországban kifejlesztett WPC (Wood Plastic Composite, fa – műanyag kompozit) burkolat a UPM-től származik, és a UPM ProFi nevet kapta. A hosszútávú kültéri használatra kifejlesztett kompozit legfontosabb összetevői a műanyag polimerek és a cimkegyártásnál keletkezett felesleget hasznosítják. A UPM ProFi teljesen újrahasznosítható. Az összes felhasznált anyag a környezetre nem ártalmas, PVC és káros vegyi anyagok nem kerülnek felhasználásra. A UPM burkolat az innovatív és környezetbarát összetevői miatt elnyerte a Green Good Design Award díjat.

Zuhanyüveg

Az összes VARIOGLASS termék PARSOL üvegből készül, amelyeken speciális, vízkőgátló VG NanoProtect kezelést alkalmazunk. Ezek gátat szabnak a szennyeződések lerakódásának, valamint könnyen tisztíthatóvá teszik a zuhanykabint, a zuhanyajtót vagy a kádparavánt. Az edzett biztonsági üveg tulajdonságai közé tartozik a nagy lökés- és ütésállóság. Az üvegek jól bírják a hőmérsékletingadozást is. Ha mégis eltörnének, szemcsékre esnek, amelyek minimalizálják a balesetveszélyt. Üvegeink több színváltozatban készülnek, hogy a zuhanykabin árnyalata illeszkedjen a fürdőéhez.

Connected in quality

Franz-Anselm Viegener 1899-ben alapította a családi vállalkozást és ezzel megteremtette a Viega sikereinek alapját. Akkoriban sörcsapok gyártásával kezdődött minden, amelyek a szomszédos sörfőzdéknek és vendéglátóegységeknek lettek eladva.
Az ivóvíz minőségének megőrzése a Viega kulcskompetenciája. Cselekvéseink e téren ezért messze meghaladják a termékek fejlesztését és a megfelelő, gondosan kiválasztott ipari nyersanyagok felhasználását. A előfal- és vízelvezetés-technika terén olyan termékeket gyártunk, amelyek megfelelnek a legújabb és legkorszerűbb technológiának. A Viega épületgépészeti termékeivel egyre magasabbra rakja a mércét. Rendszerelemeink gyakorlathoz igazodó és technikailag átgondolt átfogó megoldást nyújtanak ivóvíz-, gáz- és fűtésszerelésekhez, valamint egyedi kivitelezésekhez.

Komplett. Hatékony. Fenntartható. 

A Viessmann Csoport egyike a fűtési-, ipari- és hűtési rendszerek vezető gyártóinak. A Viessmann komplett termékkínálata 1,5 … 120.000 kW teljesítményű rendszereivel hatékony és egyedi megoldásokat kínál bármely alkalmazási területre, és bármely energiahordozóhoz.

Innovative and stylish

Az 1748-as alapítása óta a kerámia gyártó nemzetközi életmód-márkává fejlődött. A Villeroy & Boch, mint nagyon kevés más prémium márka is, mélyen gyökerezik az európai kultúrában. És ahogyan csak egy nagy márka képes, megértette, miként őrizheti meg identitását miközben még mindig az időkben halad.

Tökéletes formák a szépség és fenntarthatóság szellemében

A skandináv designt visszatükröző lámpák megalkotásakor a koppenhágai cég tervezői az esztétika, az egyszerűség és a funkcionalitás elvét követik egy csipet kézművességgel megfűszerezve.
A fenntarthatóság mellett, a skandináv tájkép ihlette formavilág is erősíti a lámpák természetközeliségét. Az esztétika és környezettudatosság nemcsak a termékek anyaghasználatában és felépítésében jelenik meg, hanem azok csomagolásánál sem áll meg.
A környezettudatosságot szem előtt tartó cégpolitika átgondolt koncepción alapul. Az anyagválasztás, a szétszedhető alkotóelemek, lehetőséget adnak a kis helyigényű csomagolásra, amely optimalizálja, egyben csökkenti a termékek szállítása okozta környezetszennyezést is. A koncepció egyik fontos szempontja volt az is, hogy az elemekből összeállítható ötletes lámpák elérhetővé válhassanak mindenki számára.

Sophistication, creativity and intelligence revolving around the floor

A Vorwerk széleskörű termékpalettáján a szövött, tűzött és csomózott szőnyegek egyaránt megtalálhatók. A fenntarthatóság jegyében a szőnyeggyártás során felhasznált műszálak min. 70%-át újrahasznosított alapanyagokból állítják elő.

Innovative LED lighting

A V-TAC Európa megbízható LED szállítója – V-TAC multinacionális vállalat európai csapata.” Termékeik között megtalálható minden, ami LED. Beépíthető, falon kívüli, kültéri, beltéri lámpái és LED fényforrásai elérhető áron nyújtanak megbízható termékeket.

Cégünk a westfáliai Rheda-Wiedenbrücki székhelyű Westag & Getalit AG fa nyílászáró termékeit forgalmazza. A gyár több mint 100 éves múltra tekint vissza, és máig nagy ívű fejlődésen és változáson ment keresztül. Egy családi vállalkozású bútorasztalos üzemből professzionális, 1200 munkatársat foglalkoztató, piacmeghatározó ajtógyártóvá nőtte ki magát. A legmodernebb technológiára épülő rugalmas gyártási folyamatnak, a magas szervezettségű logisztikai háttérnek és a vevőközpontú ügyintézésnek köszönhetően kiváló minőségű, piacképes, rendkívül széles termékkört kínálnak
Cégünk beltérben beépíthető fa nyílászárókat és kiegészítőket forgalmaz. A standard fa ajtótokok és ajtólapok mellett jelentős volument képviselnek az un. funkciós nyílászárók. Kínálatunkban megtalálhatók bejárati-biztonsági, tűzgátló, hanggátló, sugárvédelmi ajtók, de megoldást nyújtunk nedves és vizes helyiségek lezárására is. A nyílászárók mellett forgalmazunk minden szükséges kiegészítőt is, kilincseket, zárakat, pántokat, szellőzőrácsokat.