Felhasználási feltételek

A designworks és a designmarket webáruház honlapjának teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. A weboldalon megjelenő cikkek, hírek és egyéb publikált anyagok minden esetben a Designworks Kft. tulajdonát képezik. A weboldal szerkesztőségének tulajdonát képező anyagok, cikkek, dokumentumok illetve ezek másolata a szerzői, védjegy és egyéb szellemi tulajdonhoz kapcsolódó jogok védelme alatt állnak: ezen anyagok nem engedélyezett

A designworks és a designmarket webáruház honlapjának teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. A weboldalon megjelenő cikkek, hírek és egyéb publikált anyagok minden esetben a Designworks Kft. tulajdonát képezik. A weboldal szerkesztőségének tulajdonát képező anyagok, cikkek, dokumentumok illetve ezek másolata a szerzői, védjegy és egyéb szellemi tulajdonhoz kapcsolódó jogok védelme alatt állnak: ezen anyagok nem engedélyezett felhasználása, szerzői, védjegy, adatvédelmi jogok megsértése, és egyéb jogellenes cselekmények alapján kártérítést vonhat maga után.

A weboldalon szereplő információk (így a portál megjelenése, felhasznált grafikák, használt adatbázisok stb.) a Designworks Kft. tulajdonában vannak és az 1999. évi LXXVI. szerzői jogról szóló törvény oltalma alatt állnak, a felhasználó nem jogosult nyilvánosan közzétenni, újra előállítani, számítógépén tárolni, illetve kereskedelmi céllal felhasználni ezen adatokat.

 Természetesen semmi kifogásunk az ellen, hogy hivatkozz vagy idézz az oldalunkról, csupán arra kérünk, amennyiben szeretnéd felhasználni valamelyik cikkünket, egyeztess velünk hello@designworks.hu e-mail címen. A publikáció előtt szeretnénk megnézni a rólunk szóló anyagot (szükség esetén korrekciót kérünk) és mindenképpen kérünk, hogy jelöld meg a forrást: www.designworks.hu vagy www.designmarket.hu. Az engedélyezéshez mindenképpen hozzájárulásunk szükséges és fenntartjuk az engedély megvonásához való jogot publikáció előtt, közben és után.