A Designworks story

Egyetemi garázscégként kezdődött a történet – azzal a különbséggel a kaliforniai sikersztorikhoz képest, hogy a Designworks alapítójának Kádár Andrásnak még garázsa sem volt.
2005-ben a Műegyetem Építészmérnöki karának folyosóin kezdte szervezni első belsőépítészeti kivitelezési munkáit – előadások és gyakorlati órák között.

Az első munka egy Takás S Sándor belsőépítész által tervezett design garzon kivitelezésének a lebonyolítása volt, melyet gyors egymás utánban több kivitelezési munka követett.

A kivitelezéssel párhuzamosan a belsőépítészeti kivitelezés tapasztalatai és a belsőépítészet iránti fokozott érdeklődés, a belsőépítészettel kapcsolatos fakultatív egyetemi tantárgyak habzsolása meghozta a belsőépítészeti tervezéshez a kedvet.

A Reálszisztéma Kft. megbízásának köszönhetően András korán belekóstolhatott a nagybetűs belsőépítészeti tervezésbe. Első komolyabb munkája a Lexus Buda autószalon belsőépítészeti átalakítása és a kivitlelezés lebonyolítása volt, mely sikerrel zárult, és az ekkor még csak 24 éves, egyetemi hallgató Andrást elidította a belsőépítész szakmában.

Az egyszemélyes vállalkozás egy kis céggé formálódott, irodát nyitott Cooper Design Studio néven a Max City lakberendezési áruházban, és egyre másra sikerrel bonyolította le a tervezési és kivitelezési munkákat melyekkel megkeresték.

Számos lakás és családi ház belsőépítészeti tervezése és kivitelezése, étteremek a Váci utcában és környékén, üzlethelyiségek, márkaboltok és autószalonok belsőépítészeti tervezése és kivitelezése következett.

Ekkor született meg az azóta is sikeres üzleti modell, mely az ingatlan megvásárlásától a tervezésen át a kulcsrakész átadásig végigkíséri és lebonyolítja az ingatlan építését, garantálva a minőségi és hatékony munkavégzést.

Idő közben az építészmérnöki kar befejeződött, a Cooper Design Stúdió pedig tovább fejlődött.

2012-ben a törökbálinti Max City áruházból egy 11. kerületi napfényes budapesti üzlethelyiségbe költözött, a vállalkozás, mely itt új arculatot és nevet kapott.

Megszületett a Designworks.

A Designworks név mögött ma egy tervező és tanácsadó stúdió, egy saját jármű és gépparkkal rendelkező, saját alkalmazottakat és több tucat alvállalkozót foglalkoztató generálkivitelező csapat, egy energetikai szakmérnök és egy webáruházzal és a projektekhez szükséges építőanygok értékesítésével foglalkozó kis csapat áll.

Minden alkalommal örömmel tölt el bennünket, hogy ügyfeleink boldogan költöznek be a közösen megálmodott, az ügyfeleink igényeire szabott ingatlanokba.